Direct beginnen! Woning verhuren

Uw appartement verhuren

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. De ingevulde gegevens zullen nog niet worden gepubliceerd.
  • Persoonsgegevens

  • De totale periode waarin u de woning wilt verhuren
  • Datumnotatie:DD dot MM dot JJJJ
  • Datumnotatie:DD dot MM dot JJJJ
  • Hierdoor kunt u aangeven of deze huurprijs inclusief gas, water, elektriciteit, internet en televisie.
  • Sleep bestanden hierheen of

Mijn woning verhuren in Rotterdam aan Expats

Wanneer u op zoek bent naar een verhuurmakelaar voor de het verhuren van uw woning aan expats, dan bent u bij Just Stay Apartments aan het goede adres. Wij specialiseren ons in de gemeubileerde verhuur van expat appartementen. Wanneer u het bovenstaande formulier invult, nemen wij zo direct contact met voor een verhuurwaardebepaling van uw expatwoning. Binnen 48 uur ontvang u van ons een vrijblijvende offerte voor beheer en verhuur van uw woning.

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, kunnen wij beginnen met verhuren van uw woning. Wij zullen beginnen dan met  het verhuurproces. Eerst zullen wij de expatwoning inventariseren en fotograferen, zodat wij alle nodige informatie en media hebben voor het adverteren van de woning. Hierna zullen wij uw expat-appartement aanbieden binnen onze zakelijke kanalen, zoals aan relocation agents en HR-afdelingen van de bedrijven waarvan wij hun personeel huisvesten. Ook zullen wij uw woning online adverteren via meerdere verhuurplatforms.

Hierna zullen wij de kandidaten inventariseren die interesse hebben in uw verhuurwoning. Waar mogelijk, zullen wij een bezichtiging inplannen voor de woning, zodat de geïnteresseerden de woning kunnen bekijken, alvorens een beslissing te maken.

Vervolgens dienen alle geïnteresseerde kandidaten, uitgebreide documentatie aan te leveren, wanneer ze de woning willen huren. Wij screenen alle kandidaten uitvoerig, zodat u de beste kandidaat krijgt voor uw expatwoning. Verschillende factoren worden meegenomen in het selecteren van de beste kandidaat van de woning. Wanneer wij deze hebben gekozen, zullen wij deze expat aan u voordragen. U behoudt het recht om deze kandidaat te accepteren of te weigeren. Mocht u deze kandidaat weigeren, dan zullen wij op zoek gaan naar een geschiktere match.

Gemiddeld genomen kost het ons tot twee weken om een geschikte huurder te vinden en te plaatsen. Een enkele keer duurt dit langer. Dit is echter uitzonderlijk. Al onze expatappartementen zijn eigenlijk continu gevuld. Leegstand is uitermate zeldzaam.

Als de huurder is gekozen, zullen wij administratief alles afronden met hem/haar. Wij maken het huurcontract op en zorgen ervoor dat dit getekend wordt door beide partijen. Hiernaast zal ook het inventarisatierapport worden opgesteld en eventueel een huishoudelijk regelement moeten worden getekend.

Wanneer administratief alles in orde en rond  zullen wij de huurder/expat inchecken in uw verhuurwoning. Tijdens deze check in, zal de woning nogmaals geïnventariseerd worden. Er zal media worden verzameld; meterstanden zullen worden opgenomen en het inventarisatierapport zal worden opgesteld en getekend. Hierna zal de sleutel worden overhandigd aan de huurder en kan de woning verblijven in uw woning.

Mijn woning laten beheren in Rotterdam

Just Stay Apartments beheert uw appartement of woning graag voor u. Just Stay Apartments kan het gehele beheer van uw woning volledig ontzorgen als u dit wilt.  Just Stay Apartments neemt hierbij de volgende taken op zich.

Just Stay Apartments kan het financiële beheer van huurwoning uitvoeren. Just Stay Apartments zorgt ervoor dat de huurgelden, borg en schoonmaakkosten worden betaald door de huurder. Ondanks dat het zelden voorkomt, kan het gebeuren dat een huurder niet of tijdig betaald. In dit geval kan overgegaan worden tot het aanmanen van de huurdergelden middels het inschakelen een incassobureau. Just Stay Apartments kan dit process voor de eigenaar uit handen nemen. Tot op heden, hebben wij nooit deze stappen hoeven te ondernemen. Dit komt door ons uitgebreide screenings-process van de huurder.

Just Stay Apartments verzorgt ook graag  het technische beheer van uw huurwoning. Just Stay Apartments verzorgd hiermee klein en groot onderhoud voor vastgoedeigenaren. Hierdoor blijft uw vastgoed waardevast en goed onderhouden. Just Stay Apartments beschikt tevens over de expertise om uw residentieel vastgoed te transformeren, verbouwingen en te renoveren.  Just Stay Apartments werkt met een uitgebreid netwerk van partijen die hiervoor van belang zijn zoals: aannemers, loodgieters, elektriciens, bouwkundigen en architecten, dakdekkers, enz.

Waarom mijn appartement gemeubileerd verhuren in Rotterdam?

Het is gunstiger om uw appartement in Rotterdam gemeubileerd te verhuren. Dit komt niet alleen door globalisering, maar ook door de aantrekkingskracht van de stad Rotterdam op economisch en cultureel vlak. Hierdoor besluiten steeds meer internationals zich te vestigen in Rotterdam. Dit blijft overigens niet enkel beperkt tot de stad. De gemeentes hieromheen zoals Vlaardingen, Schiedam en Capelle a/d IJssel huren ook steeds meer gemeubileerde appartementen. De vraag in de stad en deze omliggende gemeenten naar gemeubileerde appartementen is daarom enorm. Deze internationals zoeken naar geservicede en gemeubileerde appartementen in de regio en betalen graag meer huur in ruil voor een appartement wat turnkey en volledig reserviced wordt aangeboden. Dit betekent dus een hoger verhuurrendement voor woningeigenaren die kiezen voor gemeubileerde verhuur. Hierom is het altijd gunstiger om te kiezen voor deze manier van woningverhuur.