Arbeidsmigranten Huisvesting

Arbeidsmigranten huisvesting regio Rijnmond

Just Stay Apartments biedt ook arbeidsmigrantenhuisvesting aan in de regio Rotterdam. De afgelopen jaren is er een toenemende vraag naar woningen voor deze arbeiders, die veelal afkomstig zijn uit Midden en Oost Europe. Veel van hun zijn werkzaam in de havenindustrie zoals bij Europoort of in tuinbouw van het Westland.

De arbeiders en vooral hun werkgevers of de uitzendbureaus waarvoor deze mensen werken, verzorgen de huisvestingen voor hun werknemers. Deze zoeken naar huisvesting dichtbij bij het werk van de migranten. Dit komt doordat deze migranten hier alleen komen om te werken en op een werkdag veel uren maken. Om deze reden is nabijheid van het werk essentieel. Dorpen en steden rondom de industrie en tuinbouw zijn daarom erg populair bij de huisvesters van deze arbeidsmigranten. De plekken waar de meeste arbeidsmigranten wonen zijn: Schiedam, Maassluis, Rotterdam, Vlaardingen, Gorinchem, Brielle and Nissewaard.

Just Stay Apartments beheert veel appartementen in de steden Vlaardingen en Schiedam die bijzonder geschikt zijn voor arbeidsmigranten. Just Stay Apartments kenmerkt zich door arbeidsmigranten te huisvesten in goed onderhouden, schone en volledig geservicede appartementen. Wij merken dat dit steeds belangrijker wordt in deze branche. De woonstandaarden die verwacht worden door migranten zowel als door hun werkgevers neemt. Deze ontwikkeling worden door Just Stay Apartments aangemoedigd en ondersteunt. Op deze manier worden misstanden in deze branche, zoals het huisvesten van teveel personen in erbarmelijke omstandigheden tegengegaan. Mocht u interesse hebben in het huisvesten van uw internationale werknemers, neem dan gerust contact met ons op.